СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

28+ ГОДИНИ ОПИТ

Ние от СТРОЙПРОЕКТ ООД сме специализирани в изграждането на търговски, промишлени и жилищни сгради, пътно строителство, строителство на инженерна инфраструктура, управление на строителните дейности, както и производство на строителни материали и продукти.

Нашият над 28 години професионален опит обхваща широк диапазон от дейности свързани със строителството – от предварителни консултации на инвестиционни намерения до пълно изграждане и въвеждане в експлоатация на строителни обекти, включително извършване на пълен инженеринг.

СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ

СТРОЙПРОЕКТ ООД е водеща компания в сферата на строителството на сгради и съоръжения. От момента на основаването си, компанията се стреми да предоставя на клиентите си висококачествени услуги и да се развива в съответствие с най-новите тенденции и технологии в отрасъла.

НАШИТЕ РЕШЕНИЯ

ПРОИЗВОДСТВО НА ДОГРАМА

ПРОИЗВОДСТВО НА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

ПРОИЗВОДСТВО НА АРМИРОВЪЧНА СТОМАНА

БЕТОНОВИ УСЛУГИ

СТРОЙПРОЕКТ ООД е водеща компания в производството на бетон и бетонени изделия. Основната дейност на компанията е свързана с производството на висококачествен бетон, който се използва за професионалното строителство на сгради, мостове, пътища, и много други други съоръжения.

НАШИТЕ РЕШЕНИЯ

БЕТОНОМИКСЕРИ И СМЕСИТЕЛИ

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА

ПРОИЗВОДСТВО НА БЕТОНЕНИ ИЗДЕЛИЯ

ИНЖЕНЕРИНГ ПРОЕКТИРАНЕ

Компанията разполага с висококвалифициран екип от инженери и архитекти, които имат голям опит в проектирането и изграждането на на различни видове промишлени, обществени, жилищни сгради и инфраструктурни обекти. СТРОЙПРОЕКТ ООД предлага пълна гама от услуги, които включват проектиране, консултации, управление на проекти и много други.

Специалистите от СТРОЙПРОЕКТ ООД работят внимателно с всеки клиент, грижейки се за индивидуалните му нужди и изисквания. След разработваме иновативни решения, които не само отговарят на изискванията на клиента, но и му помагат да постигне своите цели по най-ефективния и ефикасен начин!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

АКТУАЛНИ ПРОЕКТИ

  +359 86 812 001